Willoch : Nasjonalgalleriet – lokalhistoriewiki.no - Født 03.10.1928 i aker, akershus;

Kåre willoch, tidligere statsminister og . Kåre willoch hylles av partifeller og politiske motstandere etter at han mandag døde, 93 år gammel. Kåre willoch er en av de mest glitrende begavelser som har sittet i statsministerstolen, skriver per otto borgen i sin bok om norges . Willoch var statsminister i norge fra 1981 til 1986, og har vært en kjent og kjær figur i den norske politikken i en årrekke. En høyremann med radikale standpunkter.

Willoch var statsminister i norge fra 1981 til 1986, og har vært en kjent og kjær figur i den norske politikken i en årrekke. Kristin Clemet â€
Kristin Clemet â€" Store norske leksikon from media.snl.no
Kåre willoch var norges statsminister fra 1981 til 1986. Kåre willoch er en av de mest glitrende begavelser som har sittet i statsministerstolen, skriver per otto borgen i sin bok om norges . Født 03.10.1928 i aker, akershus; Kåre willoch hylles av partifeller og politiske motstandere etter at han mandag døde, 93 år gammel. Kåre willoch, tidligere statsminister og . Han begraves på statens regning. Før det var han høyres parlamentariske leder. Kåre willoch sovnet stille inn i sitt hjem på ullern i oslo mandag.

Før det var han høyres parlamentariske leder.

Kåre willoch, tidligere statsminister og . En hard negl og en vennlig sjel. Født 03.10.1928 i aker, akershus; Før det var han høyres parlamentariske leder. En høyremann med radikale standpunkter. Kåre willoch sovnet stille inn i sitt hjem på ullern i oslo mandag. Willoch har også vært handelsminister. Kåre willoch var norges statsminister fra 1981 til 1986. Kåre willoch hylles av partifeller og politiske motstandere etter at han mandag døde, 93 år gammel. Kåre willoch er en av de mest glitrende begavelser som har sittet i statsministerstolen, skriver per otto borgen i sin bok om norges . Willoch var statsminister i norge fra 1981 til 1986, og har vært en kjent og kjær figur i den norske politikken i en årrekke. Han begraves på statens regning.

En hard negl og en vennlig sjel. Willoch var statsminister i norge fra 1981 til 1986, og har vært en kjent og kjær figur i den norske politikken i en årrekke. Kåre willoch er en av de mest glitrende begavelser som har sittet i statsministerstolen, skriver per otto borgen i sin bok om norges . Kåre willoch hylles av partifeller og politiske motstandere etter at han mandag døde, 93 år gammel. En høyremann med radikale standpunkter.

Willoch var statsminister i norge fra 1981 til 1986, og har vært en kjent og kjær figur i den norske politikken i en årrekke. Biskopar i Bjørgvin bispedømme etter Reformasjonen
Biskopar i Bjørgvin bispedømme etter Reformasjonen from leksikon.fylkesarkivet.no
Kåre willoch var norges statsminister fra 1981 til 1986. En høyremann med radikale standpunkter. Han begraves på statens regning. Kåre willoch hylles av partifeller og politiske motstandere etter at han mandag døde, 93 år gammel. Willoch var statsminister i norge fra 1981 til 1986, og har vært en kjent og kjær figur i den norske politikken i en årrekke. Kåre willoch er en av de mest glitrende begavelser som har sittet i statsministerstolen, skriver per otto borgen i sin bok om norges . En hard negl og en vennlig sjel. Willoch har også vært handelsminister.

Kåre willoch, tidligere statsminister og .

Kåre willoch hylles av partifeller og politiske motstandere etter at han mandag døde, 93 år gammel. Willoch har også vært handelsminister. Kåre willoch, tidligere statsminister og . Kåre willoch er en av de mest glitrende begavelser som har sittet i statsministerstolen, skriver per otto borgen i sin bok om norges . Før det var han høyres parlamentariske leder. En hard negl og en vennlig sjel. Kåre willoch sovnet stille inn i sitt hjem på ullern i oslo mandag. Kåre willoch var norges statsminister fra 1981 til 1986. Født 03.10.1928 i aker, akershus; Han begraves på statens regning. Willoch var statsminister i norge fra 1981 til 1986, og har vært en kjent og kjær figur i den norske politikken i en årrekke. En høyremann med radikale standpunkter.

En høyremann med radikale standpunkter. Født 03.10.1928 i aker, akershus; Willoch var statsminister i norge fra 1981 til 1986, og har vært en kjent og kjær figur i den norske politikken i en årrekke. Kåre willoch sovnet stille inn i sitt hjem på ullern i oslo mandag. En hard negl og en vennlig sjel.

Kåre willoch hylles av partifeller og politiske motstandere etter at han mandag døde, 93 år gammel. Biskopar i Bjørgvin bispedømme etter Reformasjonen
Biskopar i Bjørgvin bispedømme etter Reformasjonen from leksikon.fylkesarkivet.no
Han begraves på statens regning. Willoch var statsminister i norge fra 1981 til 1986, og har vært en kjent og kjær figur i den norske politikken i en årrekke. Født 03.10.1928 i aker, akershus; Kåre willoch sovnet stille inn i sitt hjem på ullern i oslo mandag. Kåre willoch er en av de mest glitrende begavelser som har sittet i statsministerstolen, skriver per otto borgen i sin bok om norges . En hard negl og en vennlig sjel. En høyremann med radikale standpunkter. Før det var han høyres parlamentariske leder.

Kåre willoch sovnet stille inn i sitt hjem på ullern i oslo mandag.

En høyremann med radikale standpunkter. Kåre willoch hylles av partifeller og politiske motstandere etter at han mandag døde, 93 år gammel. Kåre willoch sovnet stille inn i sitt hjem på ullern i oslo mandag. Kåre willoch var norges statsminister fra 1981 til 1986. Kåre willoch er en av de mest glitrende begavelser som har sittet i statsministerstolen, skriver per otto borgen i sin bok om norges . Født 03.10.1928 i aker, akershus; En hard negl og en vennlig sjel. Willoch har også vært handelsminister. Før det var han høyres parlamentariske leder. Han begraves på statens regning. Kåre willoch, tidligere statsminister og . Willoch var statsminister i norge fra 1981 til 1986, og har vært en kjent og kjær figur i den norske politikken i en årrekke.

Willoch : Nasjonalgalleriet â€" lokalhistoriewiki.no - Født 03.10.1928 i aker, akershus;. Kåre willoch er en av de mest glitrende begavelser som har sittet i statsministerstolen, skriver per otto borgen i sin bok om norges . Willoch har også vært handelsminister. Kåre willoch, tidligere statsminister og . Kåre willoch sovnet stille inn i sitt hjem på ullern i oslo mandag. En hard negl og en vennlig sjel.